ABC Trans transportul de bagaje Bucuresti va transporta bunurile in siguranta

Posted: ianuarie 4, 2016 in Conductive-Education, Informatii despre mine

transport_mobila-300x102

De cativa ani vorbesc pe internet cu o fata care locuieste in Spania plecata de mult timp din Cluj.. Cand am inceput sa comunic cu fata asta, nu am crezut ca relatia noastra de prietenie va fi tot mai puternica. Ma gandeam ca vor fi doar cateva conversatii pe internet si atat. M-am inselat, cu fiecare zi in care am vorbit, am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine, avem multe pasiuni in comun, avem aceleasi scopuri in viata. Am ajuns sa ne dorim foarte mult sa ne cunoastem si in realitate, sa ne convingem daca ne intelegem tot asa de bine.

De curand ea s-a decis sa se mute inapoi in Romania M-a rugat sa-i caut o firma transport bagaje Bucuresti la un pret bun. M-a bucurat mult aceasta veste,voi avea ocazia s-o vizitez pe amica mea si s-o cunosc asa cum e in realitate.

Un amic m-a sfatuit sa ma uit pe site-ul Abctrans.ro. Firma Abctrans ofera clientilor transporturi de bagaje in siguranta fara avea griji ca bagajele se pierd sau se deterioareaza. Confidentialitatea clientului este garantata suta la suta.

Soferii sunt cababili sa transporte marfuri, mobilier, obiecte fragile, bagaje. Ei sunt instituiti pentru a duce transporturi ieftine si rapide la bun sfarsit.
Firma ABC Trans transport bagaje are la dispozitie dube pentru orice tip de transport sau diverse obiecte cu volum mai mare, dar si personal necesar pentru a incarca si descarca bunurile clientului.

Aceasta firma oferia cel mai ieftin serviciu de transport bagaje pentru elevi si studenti.

Eu la randul meu i-am aratat site-ul Abctrans.ro. prietenei mele, am considerat ca ea stie cel mai bine ce-si doreste. Se pare ca acest site a fost ceea ce ii trebuia amicei mele pentru a reusi sa-si transporte lucrurile la noua sa locuinta din tara.

Sper ca prietena mea sa se simte bine in Romania sa-i placa unde va sta. Imi doresc din tot sufletul sa ne intelegem la fel de bine si cand ne vom vedea in realitate asa cum ne intelegem in lumea virtuala. Am ajuns sa ne spunem tot ce avem pe suflet, intre noi nu mai exista niciun secret. Eu asa simt acum.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s