Himenoplastia, un nou trend in chirurgia estetica genitala

Posted: Februarie 9, 2015 in Mentalitate invingatoare

In cadrul acestui articol doresc s-a scriu despre un subiect care desi in momentul de fata se afla pe un trend ascendent se vorbeste si se scrie foarte putin despre el. Himenoplastia caci despre asta este vorba in acest articol, este o metoda chirurgicala plastica prin care se reconstruieste membrana himenala natural. Probabil ca multi dintre cei care vor citi acest articol vor considera aceasta interventie chirurgicala plastica fara folos si cel putin bizara. Insa lucrurile nu stau deloc asa, ba dimpotriva. Cum scriam si mai sus la aceasta interventie chirurgicala apeleaza din ce in ce mai multe femei. De ce? Motivele sunt multiple insa cele mai importante motive tin de cultura si religie. Indiferent care sunt motivele pentru care o femeie decide s-a apeleze la himenoplatstie, este cert ca aceasta interventie chirurgicala plastica este din ce in ce mai iubita de catre femei. Insa in ce consta practic aceasta himenoplastie?

Himenoplastia presupune refacerea himenului cu ajutorul laserului. Astfel, cu ajutorul laserului si folosindu-se de fragmentele himenului ramase acesta este refacut in totalitate. In cazul in care fragmentele himenului nu sunt suficiente pentru refacerea in totalitate a himenului se apeleaza la mucoasa vaginala. Astfel prin ingustarea portiunii initiale a vaginului se va crea cu ajutorul mucoasei vaginale noul himen. Practic mucoasa vaginala va deveni noul himen. Pentru a reda in totalitate impresia unui himen natural in functie de dorinta pacientei se poate implanta o capsula cu lichid rosiatic.

Aceasta interventie chirurgicala plastica nu necesita internare deoarece timpul necesar unei astfel de interventii este de doar cateva ore.

Chiar daca unii specialisti din acest domeniu considera himenoplastia ca o interventie de rutina acest lucru nu este deloc adevarat. Din acest motiv recomand persoanelor care isi doresc s-a apeleze la o asemenea interventie chirurgicala plastica, s-a fie foarte atente la clinica in care aleg s-a se supuna unei asemenea interventii. In acest sens va recomand cu cea mai mare incredere clinica doctorului Renert Gad, unul din cei mai buni specialisti din acest domeniu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s