Telefonul meu

Posted: Septembrie 12, 2014 in Conductive-Education

Azi e una dintre acele zile in care simt nevoia sa le scriu cititorilor mei despre cateva lucruri necunoscute pentru multa lume. Desi toti avem telefoane mobile, nu multi dintre noi   detinem informatii despre protejarea unui tefefon.

Pentru mine telefonul mobil a fost  un mare vis multi ani. Am fost bucuroasa cand fratele meu mi-a dat pe al lui. Comunicam mult cu prietenii prin sms-uri. Cand mi-am bagat internet, mi-am pierdut interesul pentru telefonul mobil, internetul imi oferea mult mai mult decat acel mobil.

Cu trecerea anilor au aparut pe piata telefoane incredibile. Toti prietenii mei aveau internet pe mobil, numai eu nu,  nu-mi pica deloc bine. Dar pana nu aveam propria mea sursa de bani, nici nu  puteam sa visez sa am un smartphone. Familia mea stia ca imi doresc mult si acum doi ani de Craciun fratele meu mi-a facut cadou un Iphone. Toata noaptea am butonat la el, doream sa stiu totul despre el. In sfarsit puteam sa stochez muzica pe el si s-o ascult la casti in linistie. Mi-am indeplinit si visul de a naviga pe internet din pat. Laptopul nu mai era asa o atractie pentru mine.

Eu am un mare defect, nu prea sunt ordonata si de multe ori nu sunt atenta ce fac cu lucrurile mele. Din cauza asta dragul meu telefon a avut de suferit. De multe ori l-am scapat din pat pe jos, deseori din lipsa de timp l-am sters cu diverse lucruri neindicate pentru asa ceva. Ecranul lui nu mai era asa clar, avea si o zgaritura. Paharul s-a umplut acum cateva luni cand intr-o zi l-am scapat din mana pe strada si ecranul s-a crapat, am fost foarte suparata pentru asta. Toti prietenii mei radeau de bietul meu telefon, dintr-o bijuterie ajunsese o tinichea de doi bani.

Nu am putut sa suport sa am asa un telefon, am rugat-o pe mama sa-mi imprumute o suma de bani la care am adaugat si banii stransi de mine si mi-am luat alt smartphone dragut. Dar de data asta mi-am luat toate masurile de protectie pentru  telefonul meu, sa nu mai aiba de suferit orice as face eu. Inainte sa ma duc sa cumpar telefonul, am cautat pe internet informatii despre cum as putea sa-mi protejez telefonul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s