Am castigat bani cu pariurile sportive

Posted: iulie 12, 2014 in Informatii despre mine

Cand se apropie toamna  incepr si toate campionate de fotbal din Europa, Champions Legue si Europa Legue. Eu sunt pasionata de fotbal de mica si o un amic mi-a recomandat sa intru pe site-ul Betindex.ro sa ma informez despre pariule sportive, de multa vreme ma gandesc sa incerc sa si eu sa pariez pe pe meciule din fotbal. Pe acest site am aflat ca pot paria online cu biletul zilei care inseamna ca nu mai trebuie sa mai duc la o agentie de pariuri, aici sa vad cele mai importante meciuri care vor fi a doua zi si sa ma gandesc bine bine cum sa investec banii. Am intrat si pe wikipedia sa ma documentez mai bine, sa fiu sigura de cea ce fac

Am aflat ca si alt prieten de al meu a facut pariuri pe BetIndex,, mi-a spus ca el are mereu deschis site-ul lor, vede rezultatele live clasamentele din fiecare campionat. Asa am inceput intru si eu pe acest site din ce in ce mai mult, am inceput si sa pariez online. Acum in fiecare zi verific rezultatele meciurilor Betindex. Eu stiam pana sa intru pe Betidex doar de Bet365 fiind casa pariuri sortive online, am auzit de ea la televizor pe la emisiunile de fotbal.

Intr-o zi Dumnezeu mi-a dat inspirat sa pariez pe o echipa slab contata si cand am intrat pe betindex.ro si am vazut ce suma de bani am castigat, am tipat de bucurie. In zile urmatoare am dat o petrecere unde am invitat pe prietenii mei si le-am povestit despre agentia de pariuri sportive Bet Index, cum am reusit sa castig, multi din prieteni mei nu stiau cum se procedeaza cu pariurile sportive.Cand le-am aratat de pe telefon poza de mai jos , au aparut curiosi sa se informeze.

timthumb.php

Bet365 Betindex

I-am indemnat sa intre pe site-ul lor si sa citeasca mai multe, sa urmareasca rezultatele live si scoruri fotbal -livescore si apoi sa incerce sa parieze.

Acum in fiecare zi sper ca Dumnezeu  sa ma ajute iar sa am inspiratia sa pariez pe echipele care trebuie sa castig iar ceva banuti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s