Ce am visat eu azi-noapte

Posted: Februarie 3, 2014 in Informatii despre mine

O să vă povestesc ce am visat azi-noapte. Sunt convinsă că o să vă amuzaţi foarte tare, eu când m-am trezit din vis, eram toată transpirată . Sunt sigură că n-o să uit prea curând noaptea trecută.
M-am culcat târziu şi am adormit adânc, nu ştiu cât a durat până am început să visez, dar ţin minte că eram foarte fericită deoarece îmi deschisesem o firmă de lactate şi îmi mergea foarte bine, aveam profit, mă înţelegeam bine cu angajaţii mei. Într-o zi când am sosit la sediul firmei, am făcut un tur prin toată firma aşa cum procedam în fiecare zi. În hala unde se fabrica produsele m-am oprit să vorbesc cu un angajat. În acel moment văd fără să vreau că se mişcă ceva pe jos. Când mâ îndrept spre direcţia unde mi s-a părut ceva ciudat, observ că în jurul găleţilor cu esenţe pentru iaurturi era plin de gândaci mari si cum mie mi-e tare frică de tot ce înseamnă insecte, aşa am ţipat, încât toţi angajaţii au venit să întrebe ce se întâmplă. Aşa speriată am dat ordin să se controleze peste tot. Un angajat s-a găsit să-mi spună că şi el a văzut un şobolan trecând prin hală. Directorul de producţie a oprit activitatea, angajaţii au izolat toate preparatele cu care se faceu produsele. După ce mi-am mai revenit, m-am dus la secretara mea să-i spun să caute pe internet o firmă de deratizare să vorbesc cu ei să vină să faca o deratizare. Secretara s-a mişcat repede, după un sfert de oră deja vorbeam la telefon cu cineva care se ocupa cu asa ceva. Am insistat să vină cât mai repede, să facă cea ce trebuie ca să scap de gândaci si alţi dăunători. După două ore câţiva specialisti de la firma respectivă au venit să se ocupe de gândacii mei. Toată operaţiunea a durat câteva ore bune. Când totul a fost gata, unu dintre specialisti a venit să vorbească cu mine, să-mi explice că a dat peste tot cu solutie de dezinsecţie, cu soluţie de dezinfecţie pentru a nu avea probleme pe viitor cu produsele mele. Mi-a garantat că n-o să mai am probleme cu insectele câţiva ani. Eu eram cu gândul tot la ce văzusem mai devreme, nu mă aşteptam nicio clipă să am aşa ceva la mine la firmă.
Apoi l-am auzit pe tata că merge la baie şi m-am trezit din vis. Şi acum am în minte imagina gândacilor. Mi-ar place să am o firmă, să fiu văzută bine de toată lumea din jurul meu, dar fără insecte sau alte surprize de acest gen.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s