Micuta Romina are nevoie urgent de ajutor pentru a învinge leucemia!

Posted: Decembrie 5, 2013 in BOLI CRONICE

La doar cinci ani Romina duce o lupta grea pentru a se face bine, iar viata ei de copil s-a schimbat definitiv dupa ce a primit vestea unui diagnostic neasteptat. Acum trei saptamâni parintii Rominei au aflat ca micuta lor sufera de leucemie acuta limfoblastica, iar de atunci au facut tot ce le-a stat în putere sa gaseasca cea mai buna cale de a-si vindeca fetita.
Dupa ce medicii de la Spitalul Sf. Maria din Iasi au descoperit boala, micuaa a plecat la clinica Bambino Gesu din Italia, unde sansele de vindecare sunt mari daca vor reusi sa obtina banii necesari pentru tratamente. Din pacate parintii nu au reusit sa obtina formularul E112 înainte de plecare, asa ca sunt nevoiti sa acopere singuri costurile. Pentru a se vindeca Romina are însa nevoie de 20.000 euro, o suma mult prea mare pentru familia ei. Asa ca singura ei sansa sunt acum oamenii cu suflet mare care o pot sprijini prin donatii în conturile deschise de parintii ei.

În urma cu doar o luna viata Rominei era la fel ca a oricarui copilas de vârsta ei, mergea la gradinita în Botosani, orasul ei natal, se juca împreuna cu ceilalti copii, dar acum totul s-a schimbat si ea trebuie sa duca cea mai grea lupta pentru viata ei. Fiecare dintre noi o poate ajuta, cu un gest de sustinere: o donatie, o încurajare pentru parintii ei, un sfat pentru ca ea sa poata urma tratamentele de care are nevoie. Pentru micuta Romina orice sprijin conteaza în aceste momente si cel mai important parintii ei trebuie sa stie ca nu sunt singuri în aceasta încercare.

Oricine doreste sa o ajute pe Romina poate face donatii în conturile deschise de mama ei, Ionela Podovei, la Banca Transilvania: RO09BTRL00701201703403XX (lei) ?i RO55BTRL00704201703403XX (euro). De asemenea o puteti contacta pe mama ei la numarul de telefon 0756462441, iar pe Romina o puteti sustine si pe pagina ei de Facebook, aici. Daca doriti sa vedeti actele medicale ale micutei va rog sa ma anuntati si vi le pot transmite pe email, le-am primit deja de la educatoarea Rominei si vi le pot pune oricând la dispozitie.

Va rog sa nu ramâneti indiferenti la povestea acestui copil, Romina este la început de viata si cu sprijinul vostru va putea învinge aceasta boala si se va putea bucura în continuare de copilarie. Stiu ca oamenii pot face minuni atunci când lupta împreuna pentru o cauza si sper ca aceasta minune sa se întâmple si pentru acesta fetita. Fiti alaturi de Romina, are mare nevoie de voi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s