Ultramaster comercializeaza alarme wireless si sisteme de monitorizare prin GPS

Posted: octombrie 20, 2013 in Conductive-Education

Unele dintre cele mai recente si eficiente sisteme de alarma semnalizeaza printr-un mesaj text pe telefon (sms) sau prin apel telefonic catre utilizator patrunderea unui intrus in perimetrul protejat.
Alarma wireless de la Ultramaster cuprinde un Kit complet antiefractie DSC wireless, gata de instalare. Un alt produs foarte util unei afaceri este alarma GSM care, prin modulul SEKA SMS, este astfel conceputa incat sa trimita automat mesaje de alarma de la centrala antiefractie catre numarul de telefon prestabilit, care poate fi orice cartela de telefon SIM ce are optiune de primire apeluri vocale sau mesaje scrise.

7

Utilizatorul va primi instiintari pe telefonul mobil atat atunic cand alarma este activata, cat si cand este dezactivata. De asemenea, sistemul de alarma poate fi activat temporar, permanent sau chiar inactivat prin intermediul unui telefon mobil, de la un numar prestabilit, dar poate fi chiar si programat prin sms.
Exista foarte multe beneficii pentru un asemenea sistem de securitate. De exemplu, atunci cand sunteti in casa, alarma este, de obicei dezactivata, insa in cazul in care detectati un intrus in perimetru, puteti activa sistemul de alarma foarte rapid, fara a fi nevoie sa va deplasati la panoul de comanda.
Pe langa acest sistem de alarma cu alertare prin telefonul mobil, Ultramaster va pune la dispozitie o gama mult mai mare de produse, menite sa satisfaca chiar si cei mai pretentiosi clienti, caci puteti achizitiona sisteme complete, sau doar anumite componente, pe care sa le personalizati in functie de necesitatile individuale. Printre alte sisteme de alarma de la Ultramaster se mai numara urmatoarele: Paradox cu fir sau fara fir, Profi, Cerber, Oasis, Maxsis, Alexor, Power Series, etc.

Cu ajutorul unui sistem de monitorizare gps de la Ultramaster iti poti monitoriza cu mare usurinta flota de masini: pe autovehicule sunt instalate butoane de panica, senzori de usi, modul antifurt/monitorizare alimentare, senzori motor. Acestea transmit datele spre serverul de monitorizare si sunt rezistente la conditii dificile de exploatare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s