Tenisul

Posted: octombrie 9, 2013 in Informatii despre mine

Eu asa cum v-am mai spus, urmaresc mult sport. Tenisul e unu din sporturile mele preferate. daca un nestitor se uita pentru prima oara la tenis cred ca ar spune de ce sa ma uit cum doi isi trimite o minge pana unu cedeaza.Nu e asa deloc, nu poti practica acest sport daca nu ai o conditie fizica foarte buna si mai ales nu ai un mental foarte bun. Daca intrii pe teren cu gandul ca inferior adversarului tau, ai pierdut meciu inainte sa incepi mecciulAsta trebuie trebuie facut de copil, sa cresti in asa mediu, sa ai un antrenor sa pregateasca in acest stil.
Daca vrei sa faci performanta, nu trebuie sa lasi nimic la voia intamplarii, alimentatia trebuie sa fie si ea una speciala ca corpul sa fie in paramentrii optimi pentru a rezistat eforturile fizice pe care le face un jucator de tenis In acest spoert trebuie sa incerci sa-ti perfectionezi loviturile, sa fie bune. Antrenamente se repeta de milioane de ori o lovitura. Dar daca tu nu crezi ca vei reusi sau nu ai linistea interioara necesara sa reusesti sa imbunatesti acea lovitura, poti s-o repeti ani de zile ca tot nu vei reusi sa faci cu ea mare lucru cand vei juca meciuri cu miza.
Jocul de picioare e si el foarte important. Un jucator trebuie sa inveti sa se aseze in pozitia cea mai buna pentru a-si pune in valoare loviturile. Pentru asta trebuie sa ai picioare puternice, muschii trebuie lucrati foarte bine in sala de forta. Mai trebuie si o flexibilitate buna pentru a putea aluneca picioarele cand cand e nevoie si sa nu se intample vreun accident. Orice accidentate te poate duce sa dai inapoi din punctele de vedere, fizica si psihic si sa nu mai fi la acelasi nivel de performanta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s