Cateva ganduri pe care le am in minte

Posted: Octombrie 8, 2013 in Informatii despre mine

Eu sunt o persoana impulsive si imprevizibila, De acea nu-mi fac niciodata planuri de viitor, dar daca imi vine vreo idée in minte ce cred ca e buna pentru scopurile mele in viata, nu renunt la ea prea usor. Am creat acest eveniment pentru a auzi parerile la cati mai multi oameni la o idée de a mea ce o am in minte de multa vreme.
Unul din visurile mele mari este sa-i ajut pe cei ca mine sa aibe o viata mai buna, sa invete sa se bucure de viata asa cum e ea. Pentru asta ar trebui o fundatie, alta posibilitatw nu vad. Fundatia e usor de facut, dar ce sa fac cu ea daca nu am fonduri. O persoana cu dizabilitate in tara asta ii e foarte greu sa fie credibila in fata societatii. Si deocamdata starea sanatatii mele nu e asa buna sa ma lupt pentru asa ceva. Dar nu pot sa nu ma gandesc ce ar fi daca…
Dupa 90 s-au infiintat o multime de fundatii, dupa parerea mea doar cateva au reusit sa realizeze ceva, poate gresesc. Pe toate le aud ca nu au fonduri, rar aud ca se organiseaza un eveniment anume pentru a strange fonduri. Ideea mea este pe acest subiect, cum s-ar strange fonduri pentru o fundatie care vrea cu adevarat sa-I ajute pe cei ca noi. Aceaste petitie online pentru modificarea legii 448 mi-a dat apa la moara. E adevarat ca la petitie trebuia doar sa semnezi, dar nimeni nu a incercat cea ce gandesc eu.
Acum in epoca internetului de ce n-ar fi posibil ca o fundatie sa faca rost de fonduri sa-i ajute pe cei care are nevoie de ajutor facand un proiect bine pus la punct care sa-l promoveze pe net. In acel proiect ar trebui sa fie clar, credibil, cu planuri de viitor foarte precise si clare.Dar in acest proiect ar trebui sugerat urmatoarea fraza: ca toate acele planuri sa fie realizabile ar trebui in primul rand ca toate persoanele cu dizabilitati sa se implice si sa se ajute intre ei, adica sa doneze 5-10 lei fundatiei respective si sa se lupte pentru acest proiect sa fie promovat cat mai mult. Parerea mea ca noi intre noi ar trebui sa ne ajutam cel mai mult si apoi sa asteptam ajutorul si din partea altora. Daca ne vad pe noi hotarati si puternici, sunt sigura ca si altii vor fi langa noi. Sa facem o socotala simpla, daca ar dona 3000 de personae 10 lei, s-ar aduna 30000 de lei. O suma de bani cu care s-ar putea face multe pentru persoanele cu dizabilitati.
Eu cred ca prima problema a noastra este ca nu avem o activitate in viata noastra ca sa ne satisfacta. Dupa parerea mea primul lucru care ar trebui facut ar fi construirea unui site serios cu cumparare de domeniu unde am putea invita specialisti din diverse domenii care ar putea da sfaturi foarte utile. Pe acel site am putea avea o revista online unde sa scriem articole interesante si multe altele. Din acesti bani am putea ajuta persoanele cu dizabilitati sa mearga la dr, sa cumpere lucruri urgente. Am putea face multe lucruri foarte utile si realizand aceste lucruri am incuraja si pe altii sa ne ajute Daca acesti bani ar fi donati de 2 ori pe an ar fi ceva minunat. De ce nu am incercat aceasta posibilitate? Eu nu spun ca e ceva sigur, dar nu se stie ce surprise am avea. In viata asta trebuie sa traim cu speranta ca va fi ma bine, nu?
Astept parerile dv sincere. Va multumesc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s