Serverele tip Cloud

Posted: Octombrie 7, 2013 in Solutiile prin care sa fim fericiti in viata

Atunci cand vreti sa treceti de la serverele fizice la serverele tip Cloud trebuie sa stiti sa va alegeti o firma specializata, care, eventual, sa va ajute sa realizati migratia datelor in mod gratuit. Una dintre aceste firme, care da dovada de mult profesionalism, va ofera gratuit transferul de date, dar in acelasi timp si asistenta tehnica 24 de ore din 24, punandu-va la dispozitie operatori umani, care sa va ghideze pentru a va rezolva eventualele probleme sau dificultati intampinate.

La appnor.ro veti gasi o echipa foarte bine pregatita, care va poate asista la fiecare pas si care va ofera solutii complete, caci specialistii acestui site sunt in permanenta in programe de training, astfel incat sa fie mereu la curent cu ultimele noutati si tehnologii.

Ba mai mult, puteti opta si pentru varianta de Cloud privat, pentru a va asigura ca sunteti unicii utilizatori si veti beneficia de discretie maxima, dar si de un volum de stocare mult mai mare. Aveti posibilitatea de a va stabili, in urma negocierilor, pretul pe care il veti avea de achitat, in functie de resursele pe care le veti consuma.

Va recomand: centru de date si hosting servere

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s