Produse cosmetice

Posted: Octombrie 3, 2013 in Informatii despre mine

Orice femeie din lume isi doreste sa fie frumoasa. In ultimii ani si in tarasa noastra au invandat piata tot de firme cu produse cometice, la televizor vedem o multime de reclame pe aceasta tema. De curand am citit un articol interesant despre acest subiect.
Articolul spune ca cosmeticele de uz zilnic se inscriu produsele cosmetice destinate mentinerii unei imagini placute, precum si produsele cosmetice usoare care permit o intrebuintare indelungata chiar daca sunt folosite zilnic. Se poate alege cosmeticele preferate din cele de pe piata punand baza pe conditiile de calitate si de pret oferite. Cosmeticele cu continut crescut de agenti naturali au de obicei un pret mai ridicat, dar care este pe deplin justificat de nivelul de calitate oferit.
Managerul siteului Saxara.ro ( furnizor de cosmetice si bijuterii ). afirma in acest articol: “Este recomandat sa alegeti produsele cosmetice orientandu-va atat dupa caracteristicile pe care le apreciati si de care doriti sa beneficiati, precum si dupa sfaturile celor mai experimentati sau ale specialistilor in domeniu ” .
Utilizarea mult prea frecventa a produselor cosmetice poate determina in anumite cazuri iritarea pielii si a mucoaselor. Pentru a evita acest lucru, trebuie sa se procedeze cu atentie cand se utilizeaza un nou produs cosmetic. Se poate testa efectele acestuia pe o suprafata redusa a pielii pentru a vedea daca exista reactii secundare.
In articol se mai vorbeste si despre cosmeticele pentru uz temporar.In aceasta categorie intra produsele care sunt destinate imbunatatirii aspectului si care au o actiune fortifianta sustinuta. Utilizarea acestora trebuie facuta conform indicatiilor producatorului si doar pentru perioada de timp descrisa de catre producator in prospectul ce insoteste produsul. Modul de actiune al acestor produse este astfel conceput incat sa furnizeze plusul de necesar pielii pentru reconstructie intr-o perioada selectata de timp.
Utilizarea extinsa a acestor cosmetice, pe perioade indelungate de timp poate avea efecte neplacute. Riscurile la care se poate expune in aceste situatii sunt descrise in prospectul sau pe ambalajul produselor cosmetice. Este indicat sa se parcurga cu atentie toate informatiile furnizate de producator pentru a putea preveni asemenea situatii nedorite.
Asa dar sper ca ati inteles bine ce trebuie sa faceti cand folositi produsele cosmetice.
Sursa: http://www.efin.ro/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s