Web hosting

Posted: Septembrie 30, 2013 in Informatii despre mine

Mie imi place ca in fiecare zi cand dau drumul la calculator, sa ma uit ce e mai nou pe internet, citesc stirile zilei, apoi mai vorbesc cu prietenii mei, mai ascult un cantec. Doar dupa aceea ma apuc de cea ce trebuie sa fac in ziua respectiva. Am o prietena care vorbesc mereu cu ea, tot imi zicea ca isi doreste atat de mult un site ca al meu, dar inca nu poate sa-si ia din cauza lipsa banilor.
Acum vreo doua saptamani mi-a dat un mesaj pe mobil ca vrea sa vorbeasca cu mine urgent pe internet. Nu banuiam ce doreste sa-mi spuna. Era fericita ca in sfarsit avea bani sa-si faca website si nu stia de la ce firma sa ia pentru a fi multumita de cea ce cumpara. Eu cu cateva zile in urma am aflat de site-ul gazduire.ro si am intrat sa vad ce oferte au, daca se merita sa ie pachete de web hosting de la ei. Mie mi-a placut ce am citit pe acest site, de aceea i-am recomandat prietenei mele sa-si comande de la aceasta firma web hosting. Cum amica mea are incredere totala in mine, asa a facut. A intrat imediat pe site-ul pe care i-am indicat eu si s-a uitat la ofertele existente. Problema a fost ca ea nu prea stie mare lucru despre hosting-uri si tot eu a trebuit s-o ajut sa comanda cea ce-i trebuie ei in acest moment.Nu mi-a luat mult sa gasesc ce doream, apoi am comandat. Prietena era foarte fericita ca va avea si ea site, abia astepta sa poate sa posteze in el gandurile sale sau alte informatii pe care ea le credea importante sa afle si altii.
Tot am ajutat-o sa aranjeze website-ul, sa fie atragator, am invatat-o toate lucrurile marunte pe care ar trebuie sa stie orice persoana care este proprietarul unui site. Inceputul e greu pentru oricare dintre noi, chiar si mie nu mi-a fost usor sa incep sa scriu si sa-mi promovez articolele pe propriu meu website.
Astazi am citit pe internet un articol foarte interesant despre firme de hosting internationale si cum eu am colaborat numai cu firme romanesti, eram curioasa sa intru pe cateva dintre ele sa vad despre ce e vorba. Am ales doua firme la intamplare, prima este http://www.justhost.com care am studiat-o indelung, doream sa vad daca e o diferenta intre cea ce stiam in tara si cele din strainatate. Spre surprinderea mea diferentele nu prea exista, aveam pretentia ca asa o firma renumita sa aiba mai mult de oferit. Nici la a a doua firma, http://www.ipage.com, nu am fost prea impresionata de cea ce am citit pe site-ul lor. Firmele romaneste, cum e si Gazduire.ro are oferte egale ca firmele internationale pe care le-am studiat mai atent.
Cand ma gandesc ca acum 20 de ani habar nu aveam despre toate astea, nu-mi vine sa cred. Am senzatia ca asa am crescut, cu internetul in fata, intrand pe tot feluri de site-uri, ba putem sa si scriem pe propriile noaste website-uri informatii foarte folositoare pentru alti oameni.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s