Managementul personalului

Posted: septembrie 23, 2013 in Conductive-Education, Mentalitate invingatoare

Managementul personalului este reprezentat de totalitatea modalităților de obținere a eficienței personalului prin utilizarea potrivită a abilităților acestora. În orice companie activitatea de management a personalului începe prin recrutarea persoanelor competente și plasarea acestora în postrurile potrivite, continuă mai apoi cu dezvoltarea persoanelor angajate și cu maximixarea implicării acestora astfel încât compania să atingă obiectivele dorite.

Activitatea de management a personalului nu se ocupă doar de angajarea persoanelor potrivite, ci și de integrarea acestora în cultura organizațională a firmei. Angajații sunt consiliați, sunt ajutați să rezolve diferite conflicte și probleme disciplinare, sunt evaluați pentru a li se urmări performanța și pentru a li se asigura perfecționarea. Pe lângă aceste aspecte managementul resurselor se ocupă și de stabilirea grilelor salariale, de clasificarea posturilor, de negocierea contractelor angajaților sau de planificarea și desfășurarea programelor de training.

Menagementul resurselor umane este una dintre cele mai importante aspecte ale unei companii, de eficiența și competența acestei activități depinde practic activitatea și competența resurselor umane.
Va recomand: Hrp

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s