Avantajele utilizarii unor concasoare mobile

Posted: August 5, 2013 in Informatii despre mine

Concasoarele mobile, produse de companii precum Extex, Terex sua Fintec dispun de o mare capacitate, de 10, 20 sau 350 tone pe ora, fiind astfel concepute pentru a raspunde cerintelor de demolari si reclicari de material.

Pentru santier un concasor mobil este deosebit de eficient in reducerea costurilor necesare pentru a achizitiona si transporta agregate minerale pe santier, fiind totodata reduse si costurile pentru forta de munca.

Cu ajutorul unui concasor mobil se poate reclica pe santier betonul, caramida, bordurile sau asfaltul, ceea ce face posibila reducerea pierderilor de materiale de constructii. Fiind usor de manevrat, acestea pot fi actionate de doar 4 motoare electrice, fara sa existe alte valve, instalatii hidraulice sau pompe.

Astfel, astazi concasoarele sunt usor de intretinut, fara sa necesite costuri crescute, pentru a va desfasura cat mai eficient si mai profitabil activitatea. In mod cert, prin achizitionarea unui concasor mobil, veti reduce atat pierderile de material de constructii, dar si pierderile de timp.

Exista mai multe tipuri de concasoare, iar in functie de necesitatile fiecarui client, se poate alege un concasor potrivit pentru activitatea desfasurata.

Va recomand: camion forestier Powertek si statii de sortare Powertek

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s