Reguli pentru o ținută de business

Posted: August 3, 2013 in Informatii despre mine

Femeile au avut întotdeauna un interes foarte mare față de modul în care se îmbracă. Accentul este cu atât mai mare cu cât vestimentația este cea care le reprezintă la birou sau la o întâlnire de afaceri. Există câteva sfaturi de care trebuie să țină cont doamnele atunci când își aleg ținuta pentru o astfel de zi.

Un prim sfat este acela de a alege o vestimentație care să le reprezinte personalitatea, dar și locul în care este purtată. Spre exemplu, o doamnă care lucrează în administrația publică va avea nevoie de o costumație sobră, pe când o doamnă care lucrează într-un mediu creativ are nevoie de o îmbrăcăminte care să scoată în evidență stilul distinct.

Un alt sfat este acela de a alege vestimentația în funcție de propria conformație, o femeie trebuie să știe ce haine o avantajează, cum să asorteze culorile și accesoriile pentru a ascunde micile defecte sau pentru a pune în evidență avantajele.

Personalitatea unei femei trebuie să fie bine reliefată de modul în care se îmbracă în situațiile de muncă, contează culorile, accesoriile dar și croiala hainelor purtate.

Va recomand:geci toamna dama si pijamale jolidon

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s