Newsletter-uri nedorite

Posted: Martie 14, 2013 in Informatii despre mine

De multe ori, apreciem foarte mult munca anumitor oameni si vrem sa primim mai multe informatii legate de ceea ce fac ei, de ofertele pe care le au sau alte tipuri de informatii. De multe ori apreciem atat de mult cum scriu unele persoane pe blogu-uri incat nu vrem sa pierdem nici un articol.

Pentru iubitorii de mail-uri comerciale, primirea lor este un lucru placut si ei chiar se folosesc de ele. Trebuie insa sa avem in vedere si cadrul legal al acestor newsletter-uri. Ele trebuie trimise doar persoanelor care si-au dat acordul, pentru a nu risca amenzi destul de costisitoare.

De asemenea, orice newsletter trebuie sa aiba si un link de dezabonare pentru a nu crea prea mari probleme in cazul in care sunt persoane care nu doresc sa primeasca astfel de mail-uri.

Stiti destul de bine ce neplacut este sa primiti mereu mail-uri comerciale in care sunt informatii care pur si simplu nu va intereseaza.

Lista abonatilor se face in functie de preferintele penntru care a optat fiecare si aceste reclame pot fi primite periodic sau cand este vorba de un anumit eveniment mai important.

Va recomand: software pentru e-mail marketing si promovare magazin e-commerce!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s