Curatenia dupa o renovare

Posted: martie 11, 2013 in Informatii despre mine

O munca grea se termina si se incepe una noua, curatenia. Pentru a nu pierde vremea cu produse ineficiente, asigurate ca ai cel putin o galeata, un mop, perii, carpe, bureti si alte ustensile potrivite. De asemenea, cumpara saci in care sa strangi molozul, gunoaiele si resturile.
Toata lumea, a trecut prin asa ceva iar problema majora este ca indiferent cat de mult vei curata pardoseala in momentul in care se usuca ea ramane alba, patata si prafuita. De aceea trebuie sa alegi cu grja produsele de curatat si sa ai manusi. Incepe curatenia prin a strange molozul, resturile de materiale si bucatile mari, pana cand nu mai ramane decat praful si mizeria de curatat. Mirosul de perete proaspat nu este deloc placut si nu ai cum sa scapi de el stergand suprafetele intro singura zi. Incepe sa lucrezi de sus in jos, de la tavan spre pereti si apoi podea.
Spala in interior cu o solutie lichida, potrivita pentru materialul din care este facuta mobila. Placile din care a fost asamblata vin din depozite murdare, pline de praf, asa ca este deosebit de important sa cureti pana la ultimul colt.

Va recomand: curatenie la birouri evoconcept si servicii curatenie dupa constructor evoconcept

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s