Despre bloguri

Posted: februarie 3, 2013 in Informatii despre mine

Din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi faca blog pe Internet, unde tin un fel de jurnal sau aleg sa isi exprime parerile personale despre anumite subiecte sau teme. Unii dintre acesti bloggeri ajung sa se bucure de un succes extraordinar in randul maselor, iar paginile lor se raspandesc aproape viral de Intenet.

Totul depinde atat de talentul celui care scrie, cat si de modalitatea in care alege sa isi promoveze site-ul. Cunosc persoane care au ajuns la performanta de a avea mii de utilizatori zilnici intr-o singura zi, iar parerile si cuvintele lor ajung sa intre in antologie, devenind chiar celebre.

Exista insa si situatii in care, daca o pagina nu este promovata, nu va reusi sa atraga nici macar cateva zeci de vizitatori, iar proprietarii lor fie ajung sa renunte sa mai scrie, fie folosesc pagina pentru a promova anumite produse sau brand-uri.
Recunosc ca apreciez foarte mult doi astfel de bloggeri, pe care am ajuns sa ii cunosc si personal si pe care ii citesc aproape zilnic, caci am constatat cu mare placere ca nu sunt singura persoana care percep dintr-o anumita perspectiva oamenii si mai ales relatiile dintre ei.

Va recomand: centru de date si gazduire servere dedicate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s