Facturi online

Posted: februarie 3, 2013 in Informatii despre mine

Programele de facturare pe calculator usureaza foarte mult munca celor care trebuie sa emita asemenea acte, caci a devenit mult mai comod sa emiti sau sa primesti facturi, chiar si via email.

Daca inainte trebuie sa stai sa scrii de mana fiecare articol in parte, iar in cazul unor magazine mari sau a unor firme de servicii care trebuiau sa factureze mai multe produse sau repere era destul de anevoioasa completarea acestora.

De cand s-a dat de catre lege libertatea de a-ti personaliza facturile si de a le face pe calculator, din ce in ce mai multe firme apeleaza la aceasta modalitate, caci le ajuta si sa isi scada automat stocurile si sa scape si de corvoada de a face calcule, care uneori, cand vine vorba de mai multe zecimale puteau da erori.

Sa faci acum o factura a devenit practic o joaca de copil. Oricine poate completa rubricile, iar in mod automat se face si o baza de date a produselor, astfel incat este necesar sa scrieti doar primele litere si factura se completeaza de la sine, caci datele clientilor constanti sunt pastrate.

Va recomand: facturi si program facturi online

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s