Camere video digitale pentru o filmare profesionala

Posted: Ianuarie 29, 2013 in Informatii despre mine

Datorita aparitiei noilor camere video digitale, nu mai este necesar sa digitalizam frame-urile, deoarece acestea sunt capturate in format digital. Astfel, cu ajutorul acestora se pot importa materialele filmate in calculator, cu scopul de a facilita o vizionare mult mai usoara.

Camerele video digitale ofera avantajul de a selecta frame-uri individuale, putand fi captate 1800 de imagini pe minut, numarul acestora fiind diferit in functie de modelul pe care il utilizati. De asemenea, unele camere video digitale sunt usor de utilizat si permit filmarea unor inregistrari memorabile.

Camerele video digitale performante permit realizarea unor inregistrari asemanatoare cu cele facute de profesionisti si pot beneficia de caracteristici cat mai utile utilizatorului. Astfel, se poate inregistra si reda cu usurinta formatul AVCHD, prin facililitatile portului USB se face mai usoara arhivarea si redarea filmelor dupa cardul SD/SDHC.

Camerele ce permit inregistrarea in formatul HD beneficiaza de o inregistrare de la 1 milion la 2 milioane de pixeli, fiind oferita o rezolutie mult mai buna si o culoare clara fata de cele Standard Definition.

Pentru o calitate desavarsita a imaginii, este bine sa se tina cont in alegerea unei camere video digitale si de senzorul de imagine, care transforma lumina si imaginea in semnale electrice. Astfel, sistemul avansat 3CCD este utilizat la camerele video profesional si ofera o imagine superioara de cea oferita de sistemul 1CCD.

Toate acestea sunt criterii de care trebuie sa se tina cont, atunci cand se doreste achizitionarea unei camere video digitale performante, care sa filmeze inregistari de calitate si care sa ofere functii extrem de utile.

Va recomand: camera video auto si camera video bicicleta!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s