Despre jucarii

Posted: Ianuarie 10, 2013 in Informatii despre mine

Avand in vedere faptul ca la varste mici copii sunt inca tentati sa cunoasca lumea bagand anumite obiecte in gura, incercand sa le exploreze in acest fel, cand un parinte vrea sa achizitioneze jucarii pentru copii de 3 ani va trebui sa acorde o atentie sporita atat materialelor din care acestea sunt confectionate, dar si vopselurilor sau colorantilor ce au fost utilizati. Un alt aspect de care trebuie sa tina cont este ca aceste jucarii pentru copii sa nu aiba componente mici, ce pot fi inchitite de catre acestia, prevenindu-se astfel accidentele si incidentele.

Exista unele produse ce nu ar trebui sa fie lasate la indemana copiilor de 3 ani si ma refer aici la acel tip de jucarii Lego, caci, in general, acestea sunt alcatuite dintr-o mare diversitate de piese de mici dimensiuni, insa atractiv colorate, iar cei mici le-ar putea confunda cu bomboanele.

In plus, pentru copii de 3 ani sunt mai adecvate jucariile care au componente moi, ce nu ii pot rani in mod accidental sau care nu se pot desface sau sparge. Chiar daca poate parea banal pentru unele persoane, alegerea de jucarii pentru copii de 3 ani nu este deloc o sarcina usoara. Este ideal ca parintii sa comunice si cu ceilalti membrii ai familiei care pot achizitiona astfel de produse pentru copii, astfel incat sa ii atentioneze asupra riscurilor posibile.

Va recomand: jocuri copii 3 ani si jucarii lego.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s