Unde putem schia ?

Posted: ianuarie 6, 2013 in Informatii despre mine

In ultimul timp Romania a facut progrese remarcabile in amenajarea si imbunatirea domeniului schiabil, astfel statiunile montane de ski sunt pline de la prima ninsoare pana la sfarsitul sezonului. Faptul ca o treime din suprafata tarii este acoperita de muntii Carpati ofera avantajul existentei mai multor regiuni de ski in zone geografice diverse.
Romania ofera turistilor posibilitatea de a schia in mai multe statiuni foarte frumoase si relativ ieftine. Fiecare regiune de ski are farmecul sau aparte, completat de obiceiurile si traditiile specifice, de ospitalitatea romanilor si de peisajele minunate.
In zona de nord a Romaniei gasim regiunea de ski Maramures bogata in partii cu grade diferite de dificultate, amplasate intrun cadru natural si deosebit. Bucovina incepe sa devina tot mai atractiva si pentru iubitorii sporturilor de iarna, de la an la an inauguranduse aici noi partii de ski, aceasta este una din cele mai importante zone turistice ale României.
Si Valea Prahovei unde se gasesc o serie de statiuni montane renumite cautate de catre turistii din Romania dar si din strainatate, pentru peisajul deosebit carel ofera.

Va recomand: bilete de avion Nantes si bilete de avion Napoli!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s