Cumparaturi pentru copii

Posted: ianuarie 4, 2013 in Informatii despre mine

Inainte de venirea pe lume a unui copil parintii trebuie sa faca o serie de pregatiri prealabile, deoarece viata lor se va schimba radical. Trebuie pregatita cu atentie camera copilului, ce trebuie sa fie mobilata corespunzator, dar sunt necesare si o serie de cumparaturi, care pot sa dezechilibreze bugetul familiar.

Alegerea si cumpararea patutului copilului trebuie sa tina cont in primul rand nu de aspectul sau fizic, ci mai degraba de utilitatea sa, de felul in care va fi folosit. Este necesar sa se puna accent pe alegerea unui patut confectionat din materiale naturale. Ideale sunt acele patuturi care au si masa de infasat incorporata.

Lenjeria din patutul bebelusului se recomanda a fi confectionata din bumbac, pentru a impiedica transpirarea excesiva a copilului. Lenjeria trebuie schimbata cel putin o data pe saptamana sau ori de cate ori este necesar. De aceea este indicat sa cumparati cel putin doua randuri de lenjerie pentru patutul copilului.

Daca patutul este confectionat din lemn trebuiesc achizitionate si anumite perne de protectie, astfel incat bebelusul sa nu se poata lovi de tabliile patutului, in momentul in care va incepe sa se intoarca singur in patut.

Va recomand: carucioare online si magazin de copii

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s