Publicitatea de pe pungile persoanlizate

Posted: ianuarie 3, 2013 in Informatii despre mine

Nu cred ca exista persoana pe lumea asta care sa nu fi folosit macar o data in viata o punga cu denumirea unei persoane, firme etc. De fapt, daca stau mai bine si ma gandesc, majoritatea pungilor cu asta sunt. Ganditi-va numai putin. Mergem la farmacie sa cumparam medicamente, ni se da o punga cu denumirea farmaciei, mergem la un magazin sa cumparam haine, ni se pun in pungi cu denumirea magazinului, mergem la brutarie sa cumparam paine, ne intoarcem cu painea intr-o punga cu denumirea magazinului.

Rolul acestor pungi este in primul si in primul rand publicitatea. Nu-si scrie nimeni numele de la firma pe o punga doar asa, sa fie acolo ca nu a avut ce scrie..sau, cel putin nu cred asta. Insa, daca tu ai o firma si produsele pe care le dai spre vanzare vor fi in pungi de la firma ta, nu poti sti niciodata cata lumea poate vedea acea punga si numarul clientilor tai va creste.

Asadar, daca sunteti mici afaceristi si vreti ca afacerea voastra sa se dezvolte si sa aveti un numar cat mai mare de clienti, publicitatea prin intermediul pungilr personalizat este una dintre cele mai bune.
Va recomand: sacose personalizate si personalizare pixuri

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s