Revelion in Egipt

Posted: Decembrie 2, 2012 in Informatii despre mine

Considerata una dintre cele mari, dar si cele mai moderne statiuni din Bulgaria, Bovorets se remarca prin localizarea sa pe pantele de nord ale versantului Mousale, fiind situata la o distanta de 73 kilometri de Sofia.

De asemenea, statiunea Bovorets se afla pozitionata la o altitudine de 1390 metri deasupra nivelului marii, iar cele mai inalte partii ale sale sunt situate la o altitudine de 2600 metri. In cadrul statiunii exista numeroase posibilitati de petrece a timpului, pentru a face posibila petrecerea unui sejur cat mai placut.

De asemenea, statiunea Bovorets este o destinatie de vacanta cu traditie, luand nastere in anul 1896, iar in ultimii ani a devenit o destinatie de vacanta de lux, ce ofera turistilor o oferta variata de unitati de cazare, existand hoteluri clasificate la patru si cinci stele.

Hotelurile din statiunea Bovorets se remarca prin facilitatile moderne de care dispun, precum de jacuzzi, piscina interioara si Centre Spa, cu masaj si alte servicii de calitate, motiv pentru care sunt create toate conditiile necesare odihnei si relaxarii.

Va recomand: revelion si revelion Egipt

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s